top of page

Ademwerk - Breathwork

Wat is het en wat kan het voor jou betekenen?

Door weer volledig te ademen leer ik je weer te verbinden met je lijf. Er komt met deze vorm van ademwerk zoveel zuurstof in je lichaam dat je energieniveau stijgt en al je cellen weer vibreren in een hogere frequency.

Wanneer je je bewust bent van de patronen die je dagelijks beperken, is dit een kans om via ademwerk deze patronen los te laten en een gevoel van vrijheid te ervaren.

Hoe verloopt een ademsessie? 

Als je bij mij een ademsessie boekt zullen we eerst beginnen met een intake met thee. Door middel van focussing zullen we ingaan op hoe je je op dat moment voelt en gaan we het thema achterhalen waar we aandacht aan gaan geven tijdens het ademen. We zetten samen een intentie voor tijdens het ademhalen. Ik leg je de ademtechniek uit en je kan vragen stellen. 

Een sessie duurt gemiddeld 2 uur, dit is inclusief intake, integratie en landen. Het eerste gedeelte tijdens het ademen heet activatie, dit kan soms hard werken zijn maar met jouw doorzettingsvermogen en mijn begeleiding werken we door naar de release en vervolgens de regressie. Het magische moment van het ademen.


Alle geblokkeerde energie zal hierbij vrijkomen en krijgt de kans om losgelaten te worden. Alle emoties zijn welkom, echt alles mag er zijn. 

Met jouw toestemming, tune ik in op jouw energie en kan ik tijdens het ademen je verlossen van energetische blokkades en zorgen dat alle energie weer vrij kan stromen.

In de laatste fase, de integratie, zal je gevoelens van vrijheid, vreugde, opluchting en magie ervaren. Hierna sluiten we af met een paar minuten van landen, waarbij we praten over jouw ervaring en drinken we samen wat thee of water. 

Wil jij jouw speelsheid, creativiteit en levensvreugde weer laten stromen? En voel jij dat ik jou mag begeleiden tijdens deze mooie reis? Boek dan meteen een sessie bij mij. 

bottom of page