top of page

Kundalini ontwaken - KES

Kundalini ontwaken - Wat is het?

Sabrina11.1.jpeg

KES staat voor Kundalini Energy System, het is een energiefrequency die op natuurlijke wijze je levenskracht energie ontwakend, ook wel kundalini-awakening genoemd. Deze energie is in ieder mens aanwezig, echter maken we hier vaak maar heel beperkt gebruik van. Kundalini ontwaken is een pad van overgave, een natuurlijk en intuïtief energetisch proces.

 

Door dit proces aan te gaan kunnen er verschuivingen plaatsvinden in de verschillende hersengolven, waardoor er lagen van onze geconditioneerde mentale beperkingen worden verwijderd. Deze conditioneringen kunnen traumatische ervaringen zijn of bijvoorbeeld intergenerationele trauma.

Elke KES sessie is anders, zo kan je ultiem geluk en visuals ervaren. Maar ook fysieke en emotionele ervaringen kunnen er bij horen. 

Als je bij mij komt voor een sessie ga je liggen op een matje, terwijl ik zorgvuldig uitgekozen muziek draai tijdens de sessie. Je ogen zijn gesloten, eventueel met behulp van een blindfold. En het enige wat jij hoeft te doen is jouw lichaam en geest te ontspannen en mij toestemming geven om jouw Kundalini te ontwaken. Tijdens de sessie zal ik je op verschillende chakra punten aanraken en begeleid ik jou liefdevol tijdens jouw reis.

Het proces is soms niet in woorden uit te drukken, het is jouw unieke ervaring.

Wil je met me mee? Je hoeft er alleen maar te zijn.

bottom of page