top of page

TRANSFORMATIONAL CUPPING®️

WhatsApp Image 2022-02-20 at 16.55.01.jpeg

TRANSFORMATIONAL CUPPING®️  is veel meer dan een behandeling voor cellulite. Er komt niet alleen ruimte tussen de bindweefsellagen, maar ook komen knopen van afval, vet en vocht los. 

Deze methode helpt op veel vlakken: Je komt van rugpijn, zware benen en pijnlijke knieën af, je beweegt gemakkelijker, zit letterlijk en figuurlijk beter in je vel, trauma’s en oud zeer kunnen naar boven komen. En daarin ondersteun ik jou met ademhalingstechnieken.

 

Je gaat er jonger uit zien, je organen gaan beter werken, alles begint te stromen, het lymfesysteem kan beter zijn werk doen, je wordt helderder in je hoofd, je zenuwstelstel werkt beter en het opent de meridianen. Het is geen one size fits all, deze behandeling draait helemaal om jou. 

Klachten waarbij TRANSFORMATIONAL CUPPING®️ kan helpen zijn onder andere hoofdpijn, nek-, schouder-, rug-, knie-, arm-, spier- en gewrichtsklachten, maar ook bij artrose, cellulitis, fibromyalgie, stress-gerelateerde klachten en bindweefselklachten of verklevingen inclusief littekenbehandeling (rondom litteken, minstens 6 maanden oud en goed genezen).

De behandeling werkt op diepere lagen, wat gunstig is voor het verwerken van trauma’s, energetische en fysieke blokkades, verklevingen en emotionele en fysieke pijn. Het helpt bij verschillende klachten zoals het corrigeren van het lichaam, cellulitis vermindert of verdwijnt helemaal, de huid wordt soepeler, strakker, gladder en zachter en je ervaart meer ruimte.  Deze massage zorgt ervoor dat je letterlijk beter in je vel komt te zitten. Deze massage verwijdert ook toxines en zet het zelfhelend vermogen van het lichaam weer in gang, wat resulteert in meer energie en een verhoogd gevoel van welzijn. Het brengt het lichaam weer in balans.

bottom of page